Domes Island Skiathos

931.00

Artikelnummer: 6429d489538a Categorie: Tag:

Beschrijving

Dome Island Skiathos is een nieuw gebouwd en elegant hotel, ideaal voor wie op zoek is naar ontspanning en een rustige vakantie. Het hotel ligt in een rustige omgeving en biedt een harmonieuze omgeving waar je in alle rust kunt genieten van uitzicht op de Middellandse Zee. Het combineert eigentijds design met veel goede voorzieningen. De ruime en smaakvol ingerichte kamers hebben een balkon met uitzicht op het kristalheldere water of de weelderige groene omgeving.

Net onder het hotel ligt het fijne zandstrand, dat uitnodigt om af te koelen en te genieten van een dagje strand. Het zwembad van het hotel ligt op de eerste verdieping met uitzicht op zee. Het zwembad wordt omringd door een weelderig gazon met comfortabele ligstoelen. Perfect om lekker te ontspannen. Neem af en toe een verfrissende duik en bestel een ijskoude frappé en geniet van je welverdiende vakantie. 

Hier in Dome Island Skiathos kun je de dag rustig beginnen met een uitstekend ontbijtbuffet in het restaurant van het hotel. Het restaurant serveert de hele dag en avond lokale en internationale gerechtjes. Verfrissende drankjes en heerlijke cocktails zijn verkrijgbaar bij de zwembadbar van het hotel.

Extra informatie

Land

Plaats

Regio

Vakantie aanbieder