Accommodatie Messonghi Beach

Messonghi Beach is een vakantieresort op het Griekse eiland Corfu in de Ionische Zee. Het is gelegen aan de oostkust van het eiland, ongeveer 22 km ten zuiden van de hoofdstad van Corfu, de stad Corfu.

Er zijn verschillende accommodaties in Messonghi Beach, waaronder hotels, appartementen en villa’s. Een van de populaire accommodaties in Messonghi Beach is het Messonghi Beach Hotel. Dit is een all-inclusive hotel dat direct aan het strand ligt en beschikt over verschillende voorzieningen, waaronder een buitenzwembad, een kinderbad, een restaurant, een bar bij het zwembad en een strandbar.

Andere opties zijn het Messonghi Beach Holiday Resort en het Apollo Palace Hotel. Het Messonghi Beach Holiday Resort biedt kamers en appartementen met kitchenettes, evenals een buitenzwembad en een kinderclub. Het Apollo Palace Hotel biedt ook kamers en appartementen, evenals een buitenzwembad, een spa, een fitnessruimte en een restaurant.

Het strand bij Messonghi Beach is een zandstrand met helder water en wordt omgeven door groene heuvels. Er zijn verschillende watersportmogelijkheden beschikbaar, waaronder jetskiën, waterskiën en parasailen. Ook zijn er diverse restaurants, tavernes en bars in de omgeving waar je kunt genieten van heerlijk Grieks eten en drinken.

Over het algemeen is Messonghi Beach een populaire vakantiebestemming op Corfu vanwege de prachtige omgeving, de ontspannen sfeer en de vele accommodaties en voorzieningen die beschikbaar zijn voor reizigers van alle leeftijden.

Omgeving Messonghi Beach

Er is genoeg te doen in de omgeving van Messonghi Beach op Corfu, zowel op het gebied van natuur, cultuur als activiteiten. Hier onze top 5 tips:

  1. Verken de oude stad Corfu: De oude stad Corfu, ook wel bekend als Kerkyra, ligt op slechts 22 km van Messonghi Beach en is zeker een bezoek waard. De stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en heeft een rijke geschiedenis en cultuur. Bezoek de oude forten, de Esplanade, de smalle straatjes met winkeltjes en de historische kerken en musea.
  2. Maak een boottocht: Er zijn verschillende boottochten beschikbaar vanuit Messonghi Beach, waaronder tochten langs de kust van Corfu, naar nabijgelegen eilanden of naar het vasteland van Griekenland. Dit is een leuke manier om de omgeving vanaf het water te verkennen en te genieten van het prachtige uitzicht op de zee en de kust.
  3. Watersporten: Messonghi Beach is een populaire bestemming voor watersporten, waaronder jetskiën, windsurfen, paddleboarding en parasailing. Er zijn verschillende aanbieders van watersporten aan het strand waar je apparatuur kunt huren en lessen kunt nemen.
  4. Bezoek traditionele dorpjes: Verken de traditionele dorpjes in de omgeving van Messonghi Beach, zoals het nabijgelegen Moraitika. Hier kun je genieten van de lokale architectuur, cultuur en keuken en in contact komen met de lokale bevolking.
  5. Wandelen en fietsen: De omgeving van Messonghi Beach is perfect om te wandelen en te fietsen. Er zijn verschillende paden en routes beschikbaar voor alle niveaus, van ontspannen wandelingen langs de kust tot uitdagende bergpaden.

Er zijn tal van activiteiten te doen in en rond Messonghi Beach op Corfu, ongeacht je interesses of leeftijd.