Hotel Akrathos Beach

679.00

Artikelnummer: efbb68b9876c Categorie: Tag:

Beschrijving

In een rustige omgeving, net buiten het gezellige dorpje Ouranoupolis, ligt Hotel Akrathos Beach. Dit familiehotel heeft een uitstekende ligging direct aan het prachtige zandstrand met het meest kristalheldere water waar deze bijzondere regio bekend om staat.  De kamers en suites, allemaal voorzien van fijne faciliteiten bieden je een comfortabel verblijf.

Het hotel ligt op een heuvel, waardoor het uitzicht op de zee en het eilandje Ammouliani voor de kust verbluffend is. Met dit panoramische uitzicht kun je genieten van goed bereide gerechten in het buffetrestaurant van het hotel, dat een breed scala aan internationale en lokale gerechten biedt. Heerlijke cocktails en verfrissende drankjes zijn te bestellen in de bars van het hotel.

Het zwembad wordt omringd door palmbomen en weelderig groene planten. Rondom het zwembad staan ligstoelen die uitnodigen tot een heerlijke dag in de zon. Er is een apart kinderzwembad waar de jongere vakantiegangers kunnen zwemmen en spetteren met nieuwe vriendjes.

Extra informatie

Land

Plaats

Regio

Vakantie aanbieder